Toiveesi on ohjeemme, inspiraatiomme on ilosi, tule ja vie hyvän mielen kukat mennessäsi!

Laadukkaita, ihania, ajankohtaisia leikkokukkia, kimppuja, viherkasveja, kukkivia ruukkukukkia. Runsaasta valikoimasta ilolla palvellen ja ammattitaidolla viimeistellen.

Rekisteriseloste Kukkatalo Mäntsälä Ky

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR – General Data Protection Regulation) astuu voimaan 25.5.2018. Tietosuoja-asetuksen tavoitteena on parantaa EU:n kansalaisten yksityisyydensuojaa.

Kukkatalo Mäntsälä Ky käsittelee ainoastaan niitä tietoja, jotka olette ilmoittaneet tilauksen / toimituksen yhteydessä: yritysnimi/henkilönimi , yhteyshenkilö, henkilötunnus/Y-tunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutus- ja toimitustietonne. Tietoja käytetään ainoastaan laskutukseen ja tilauksien toimitukseen.

Luottamuksenne on tärkein prioriteettimme, ja haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi on tärkeää, että voimme tallentaa tietonne pystyäksemme antamaan teille nopeimman ja parhaimman palvelun.

Tietoja säilytetään laskutusohjelmassa niin kauan kuin on tarpeellista ja ne poistetaan viimeistään 2v kuluttua. Laskut säilytämme kirjanpitolain mukaisesti. Tilauksen yhteydessä paperille kerättävät tiedot poistetaan 6 kk kuluttua. Henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus ja laskutusohjelmaa säilytetään salasanalla suojattuna. Paperiset asiakirjat säilytetään lukollisessa toimistossa. Laskutusta hoitaa Rauni Ahola ja samalla huolehtii, että mitään tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä tietoja siirretä Euroopan unionin eikä Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja että tarpeettomat tiedot hävitetään ajallaan.

Hautaustoimistoasiakkaan kanssa täytetään erillinen asiakastietolomake, mihin kirjataan asianhoitoon välttämättömät tiedot ja yhteistyötahot, joille on mahdollista luovuttaa tarvittavat tiedot.
Asiakkaalla on oikeus päästä tutkimaan järjestelmään rekisteröityihin omiin tietoihin, vaatia virheellisten tietojen oikaisemista, henkilötietojen poistamista, henkilötietoja toimitettavaksi heille strukturoidussa muodossa esim. PDF.

Mikäli teillä on kysymyksiä yhteystiedoistanne, ottakaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@helmilija.com

Ystävällisin terveisin
Rauni Ahola