Toiveesi on ohjeemme, inspiraatiomme on ilosi, tule ja vie hyvän mielen kukat mennessäsi!

Laadukkaita, ihania, ajankohtaisia leikkokukkia, kimppuja, viherkasveja, kukkivia ruukkukukkia. Runsaasta valikoimasta ilolla palvellen ja ammattitaidolla viimeistellen.

 

Tarina

Yritysesittely ja tarina

Mäntsälästä löydät Suomen ensimmäisen kukkatalon, joka on rakennettu vuonna 1978 Maija ja Pentti Heinosen toimesta. Vuonna 1995 tehdyn yrityskaupan myötä yrittäjänä aloitti heillä työtekijänä ollut Rauni Ahola yhteistyökumppaninsa Mäntsäläläisen Puustellin puutarhan kanssa. Heidän kotimaisia leikkoruusuja ja -gerberoita myytiin puutarhan toiminnan päättymiseen saakka.

Rauni oli valmistunut floristiksi suomen ensimmäisestä floristikoulutuksesta Tuorlan puutarhaoppilaitoksesta Piikkiöstä vuonna 1984. Ahkeralla ja sinnikkäällä työteolla Rauni on työntekijöidensä kanssa kukittanut ilon ja surun juhlat Mäntsälässä ja lähialueilla, tärkeimpänä aina kauneus ja kukkien hyvä laatu, sekä henkilökunnan korkea ammattitaito.

Yhteistyössä Raunin sisaren pitopalvelun Pito-Piikojen kanssa kukkia on toimitettu ja toimitetaan edelleen erilaisiin juhlatilaisuuksiin Etelä-Suomen alueella. Kukkatalo on vuosien varrella ollut monessa mukana, kesäkauden avajaiset, häätapahtumat, muotinäytökset, Mäntsälän Messut jne.

Kasvua ja muutoksia

Hautaustoimistoissamme palvelee omistajien Rauni Aholan ja Teuvo Jaakkolan lisäksi luotettava henkilökuntamme.

Tänä päivänä Mäntsälän ja Hausjärven liikkeet muodostavat kokonaisuuden, jossa Rauni, Teuvo ja tytär Riikka Jaakkola palvelevat luottohenkilökunnan kanssa kauneus, laatu ja luotettavuus edellä kukka- ja hautausasioissa.

Korona vuosien myllerryksessä Hausjärven toimipisteen muutostuulet toivat liikkeelle uuden konseptin ja toimitilat. Pitääksemme ja laadun ja palvelun hyvänä, leikko- ja ruukkukukat sekä sidontatyöt muuttuivat tilaustuotteiksi. Sidomme kaikki kukkatilaustyöt Mäntsälän toimipisteellä ja näin saamme tarjottua Hausjärven asiakkaillemme laajan- ja tuoreen kukkavalikoiman. Koronan hellittäessä pääsimme muuttamaan uusiin liiketiloihin Oittiin. Liiketiloissa on hautaustoimiston lisäksi upea uusi juhlatila keskellä Oitin kylänraittia. Näiden uudistuksien myötä kehitimme liiketoimintaamme vastaamaan tämän päivän tarpeita.